top of page
DSC05757_edited.jpg

Vi graver, transporterer og utvikler eiendommer rundt om i landet hver eneste dag. Med over 20 års erfaring og 30 millioner i årlig omsetning får vi jobben gjort på en effektiv og profesjonell måte. Bla deg nedover siden vår for å få oversikt over hvem vi er, hva vi gjør og hvordan du kan få tak i oss.

Vi ser frem til å høre fra deg!

"Ingen oppdrag er hverken for store eller for små..."

SERVICES
DSC05801_edited.jpg

VÅR HISTORIE

I 1996 opprettet Ronny Andersen et enkeltmannsforetak i sitt navn. Da var han alene om driften, og det var kun en graver og en lastebil i firmaet. Ti år senere ble det bestemt at foretaket skulle bli et aksjeselskap, og siden da har vi hatt en kontinuerlig økning i ressurser, antall prosjekter og antall ansatte.

 

I 2012 valgte vi å bytte firmanavn til Numedal Graving og Transport AS (NUGT). I dag disponerer vi gravere, lastebiler, og traktorer samt sorteringsverk og knuseverk. Viktigere enn maskinene er mannskapet vårt og vi er derfor stolte av å ha dyktige ansatte som er glad i jobben sin og som tar enhver utfordring på strak arm.

For oss er det kun kreativiteten som setter grenser. Vi har lang erfaring med transportering, tomteutvikling og vedlikehold i tillegg til en rekke diverse mindre tjenester. Vi leverer også knuste og sorterte steinmasser

i hele Numedal.

ABOUT

1996

100+

27

30

etableringsår

fullførte prosjekter

ansatte

mill. årlig 

omsetning

PROJECTS

TIDLIGERE PROSJEKTER

CLIENTS

TIDLIGERE OPPDRAGSGIVERE

CONTACT

KONTAKT OSS

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål knyttet til hvem vi er og hva vi tilbyr av tjenester. Dersom du har en tomt eller et prosjekt du ønsker å få utviklet, kan vi være behjelpelige med rådgivning og planlegging knyttet opp til dette helt uforpliktet.

Prosjektansvarlig:

Ronny Andersen

ronny@nugt.no

+47 924 52 004

Driftsansvarlig:

Irene Nørsterud
irene@nugt.no

+47 924 52 017

Numedal Graving og Transport AS,

Uvdalsvegen 14,

3630 Rødberg

Vil du jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter kollegaer og samarbeidspartnere som er ute etter å gjøre en god innsats ovenfor oss og våre kunder. Til gjengjeld tilbyr vi et godt arbeidsmiljø og en godt tilrettelagt arbeidsavtale.

Send en søknad der du forteller litt om hvem du er og hva du kan tenke deg å jobbe med til irene@nugt.no så vil vi ta kontakt med deg fortløpende. Legg gjerne ved CV og referanser fra tidligere arbeidsforhold.

bottom of page